Home » Bygg & Hem » Fixa nytt kök med lite färg

Fixa nytt kök med lite färg

Då och då är det dags att måla om i hus och hem och oavsett storleken på arbetet är det alltid viktigt att anlita rätt målare, som kan hjälpa dig förverkliga alla dina idéer och drömmar. Att måla om är ett både tidskrävande och hårt arbete som bäst utförs av yrkesverksamma med lång erfarenhet.

Hos Optimera bygghandel kan du vara säker på att du hittar rätt målare i Halmstad. Där kan de erbjuda dig den hjälp du söker. Att måla om är ett både tidskrävande och hårt arbete som bäst utförs av yrkeskunniga med lång erfarenhet och med hjälp av ROT-bidraget behöver det nu heller inte kosta en förmögenhet att låta experter sköta uppgiften.

Experthjälp behöver inte vara dyrt

rot-avdragFörr var det väldigt dyrt att på privat väg anlita en målarfirma. Detta gjorde att många drog sig för utgiften och hellre offrade delar av, eller hela semestern ståendes med en pensel i handen. Inte sällan blev resultatet också sämre än vad man egentligen hade önskat sig. I teorin är målandet en enkel match för den något händige, men som med så mycket annat hantverksarbete är det först när man praktiskt sätter igång, som det går upp för en vilka unika svårigheter varje objekt erbjuder. Idag behöver det inte kosta en förmögenhet att anlita professionell hjälp. Med hjälp av ROT-avdraget kan man nu även som privatperson lätt motivera valet av att ta in experthjälp.

ROT-avdraget i kort

ROT-avdraget är ett resultat av den politiska viljan att främja renoveringar i hemmet. Det är tänkt både som ett ekonomiskt understöd för privatpersoner, vilka behöver renovera sina hem och som ett incitament för firmor att anställa fler människor, då orderingång ökar. För dig som vill ta hjälp av målare i Halmstad innebär ROT-avdraget att ungefär hälften av dina kostnader faller bort. Den delen av kostnaden som täcks av ROT-avdraget ersätter dig nämligen Skatteverket vid nästa deklaration. Det är nu alltså knappt hälften så kostbart att ta hjälp vid ommålandet av hus och det ger möjligheten att spendera den efterlängtade semestern på saker man verkligen tycker om att göra.

Comments are closed.