Home » Bygg & Hem » Ny bostad i södra Skåne

Ny bostad i södra Skåne

Allt fler upptäcker södra Skåne. Det man framförallt uppskattar är närheten till kontinenten samt att det ligger havsnära. Dessutom handlar det om att bo lite lugnare än i exempelvis Malmö, särskilt för barnfamiljen. Trelleborg är en liten stad, men staden har det mesta man kan tänkas behöva. Det är heller inte långt till andra delar av Skåne. Ja, man gör helt rätt i att leta bostad i Trelleborg med omnejd. Här finns mycket att välja bland vad gäller både hyreslägenheter, bostadsrätter och villor.

Vad letar du efter?

renoveringsplanerDu har lite att fundera på när du vill flytta. För det första, vad är det du söker? En hyreslägenhet kan tyckas lockande, men detta är trots allt ett ganska begränsande boende med tanke på att man inte får göra om så mycket efter eget tycke och smak. Det är något som många boende i hyresrätt tycker är frustrerande. Att få anpassa en bostad som man själv önskar är trots allt viktigt för trivseln – och dessutom är det riktigt roligt. På så sätt är en bostadsrätt eller en villa något att satsa på, där du kan få fritt utrymme för dina renoveringsplaner.

Självklart ger en villa den yttersta friheten, eftersom du här oftast har en tomt att disponera. Du har med andra ord möjlighet att bygga till, eller rentav bygga ut. Kanske önskar du ett garage, om detta inte redan finns. Alternativt kanske du är sugen på ett lusthus, där du kan sitta och njuta en kopp te eller ett glas vin. Det behöver förstås inte vara så att något ska byggas till – det kan finnas tillräckligt du vill göra i befintlig fastighet. Behöver golvet bytas i några (eller alla) rum? Skulle du vilja konstruera ett nytt kök?

Oavsett vad du har för renoveringsplaner är det bra att höra med någon som har kunskap inom området, det vill säga en byggare. Rätt byggare kan ge dig uppslag och tips om vad som är möjligt att göra givet förutsättningarna i din bostad.

Comments are closed.